top of page
Maassluis-parkweide.jpg

Projectomschrijving

Parkweide kenmerkt zich door de prachtige ligging en de diversiteit aan huizen in verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg, aan de groene parkwal, langs de singel of aan een groen en kleinschalig hof.

Parkweide biedt ruimte aan in totaal  koophuizen, huurappartementen (sociaal) en huurhuizen, zowel sociaal als middelduur, die in type en uitvoering verschillen, maar duidelijk familie van elkaar zijn.

Het koopaanbod bestaat uit herenhuizen en twee-onder-een-kapwoningen aan de statige groene laan Verreweg, hofhuizen aan het intieme groene hof en de singel en vierlaagse parkhuizen met zicht op de groene recreatieve parkwal. Een mooi gevarieerd huizenaanbod, waarbij verschillende woonsferen heel natuurlijk samenkomen en een sfeervol geheel vormen. Struin door de buurt en laat u verrassen door het dynamische straatbeeld, dat steeds een ander perspectief biedt.

NATUURLIJK WONEN

In het groene hof komen bewoners samen en kunnen de kinderen veilig spelen.  Er komt een speelplek voor kleine kinderen met speelaanleidingen in het gras en een aantal bankjes om even op adem te komen of gezellig een praatje te maken.  U heeft geen zorgen om druk verkeer: alle auto’s kunnen aan de achterzijde van het huis parkeren. Zo geniet u optimaal van het groene hof en een kindvriendelijke omgeving.

Parkweide ligt aan de groene parkwal, een glooiend groen park. De parkwal nodigt u uit om van de natuur te genieten. Het groene park is maar liefst 4 hectare. Dit gebied is uitstekend geschikt voor recreatieve doeleinden. Zo kunt u er wandelen, sporten of een boek lezen op een bankje vanaf een van de mooie uitkijkpunten. De kinderen kunnen er vrijelijk rondrennen en spelen. En dit alles volledig in de zon, want de groene parkwal ligt pal op het Zuiden!

Maassluis
Parkweide

SECTOR 

LOCATIE 

ARCHITECT 

Woningbouw

Maassluis

Bureau 070

bottom of page