top of page
TGHOB Harga 1.jpg

GEREALISEERD

Projectomschrijving

De ontwikkelcombinatie Park Harga Midden B.V. is een gezamenlijke ontwikkeling van Thunnissen en VolkerWessels Vastgoed. De ontwikkelcombinatie gaat voor eigen rekening en risico het vervolg op de nieuwe duurzame woonwijk Park Harga ontwikkelen en bouwen.

Het woningaanbod bestaat zowel uit grondgebonden woningen als appartementen in het koop- en huursegment. Het programma sluit naadloos aan op de voorgaande woningbouwontwikkeling in Park Harga. Zo heeft ook het vervolg een sterke focus op duurzaamheid, groenvoorzieningen en een ruime opzet.

Standaard Energieneutraal


Park Harga is een wijk die in het oog springt. Een wijk voor en van iedereen, maar bovenal een duurzame wijk. Park Harga is voorbereid op de toekomst: alle woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming, een bodemwarmtepomp, triple beglazing en zonnepanelen, waardoor ze
energieneutraal en comfortabel zijn. Bovendien worden de woningen gasloos opgeleverd. De zonnepanelen en warmtepomp wekken voldoende energie op voor het verwarmen, koelen en ventileren van de woning én voor het leveren van warm water. Energiezuinig en dat ziet de bewoner terug in de energierekening.

Schiedam
Park Harga Fase 1

SECTOR 

LOCATIE 

ARCHITECT 

Woningbouw

Schiedam

Bureau 070

bottom of page